Àries. Estàs d’enhorabona. Tindràs un molt bon any 2018. T’anirà tot fantàsticament bé. Excepte la salut, els diners i l’amor. La resta sensacional.


Taure. Es posarà a prova la teva capacitat d’adaptació. I suspendràs la prova. Però paradoxalment, t’adaptaràs a suspendre tot el que et proposes.


Bessons. Tindràs mig any bo i mig any dolent. T’ho pots repartir com vulguis. Et recomanem senars bons i parells dolents. És més entretingut.


Cranc. És un any per explorar la teva sexualitat. Prova tots els camins. Assegura’t de portar brúixola, no fos cas que perdis el nord.


Lleó. T’hauràs d’enfrontar al teu avorriment vital. Et derrotarà. Només es trencarà aquesta monotonia que se’t desencaixi la mandíbula de tan badallar.


Verge. 2018 suposarà un punt d’inflexió. Si tot t’anava malament, ara començaràs a triomfar escandalosament. I si tot t’anava bé… llegeix un altre signe, i pensa que és el teu ascendent i potser et salva.


Balança. Com sempre et costarà decidir. En aquest cas la decisió serà molt complicada. D’aquí 12 mesos t’hauràs de preguntar: quin va ser el pitjor any per mi? El 2017 o el 18?


Escorpí. Anem a dividir l’any en quadrimestres. El primer t’anirà psé. El segon ni fu ni fa. El tercer pitxí-pitxí. I el quart ni tan mal.


Sagitari. Us recomanem que us feu una neteja espiritual. Però això és com els ordinadors, també heu de buidar la paperera de reciclatge. Això vol dir que heu d’esborrar els telèfons dels ex.


Capricorn. Aplica la màxima del futbol de partit a partit. Només pensa en el dia a dia. Però que si vas pensant en tot el què et queda per passar del 2018 et desanimaràs molt ràpid.


Aquari. Apunta’t a una ONG perquè ja se sap que és més bonic donar que rebre. I a més, aquest any les previsions són que no anaves a rebre res de res.


Peixos. Aconseguiràs l’estabilitat amorosa. La teva parella també. Però amb una altra persona.