Treball

No et podràs queixar. Has aconseguit tenir-ne tant que et trobem fins i tot a garitos on encara serveixen Bitter Kas. El teu any es preveu molt dur, amb diversos locals a estrenar si l’ajuntament dóna les llicències que sembla regalar a altres negocis. Com efecte del teu èxit podríem assistir al tancament d’altres negocis més grans que es dediquen al mateix que tu però amb molta menys gràcia i molta més prepotència. Si continuen sortint més microcerveseries podem trobar-nos amb una densitat per km2 més gran que la de la població de Hong Kong.

Si no et deixes aconsellar pel FMI, un Govern amb Clos de ministre o Rodrigo Rato, pot ser un any molt positiu pels teus interessos

Amor i Odis

Femme fatale. Definitivament has enamorat la bona gent de Barcelona i voltants. Alguns només s’aproparan a tu per interès, però se’ls veu de lluny. No et respecten i normalment vesteixen raro i volen tenir un local a la cantonada de Viladomat i Parlament. Ni cas, els teus pretendents fiables són aquells que t’estimen i valoren de veritat i que tenen com a objectiu crear cultura gastronòmica. Vigila, això sí, amb l’amor entre iguals. Poden acabar amb trios de col·laboracions entre micros barcelonines i s’ha de vigilar amb el dia després. M’ho ha explicat un amic. T’odiaran els mateixos d’abans, els que critiquen els teus orígens al garatge i encara defensen la propietat del producte com si fossin del PCUS. Estan nerviosos a les fàbriques i mosseguen si no vigiles.

Diners

Si no et deixes aconsellar pel FMI, un Govern amb Clos de ministre o Rodrigo Rato, pot ser un any molt positiu pels teus interessos. Grans inversions s’estan fent en el teu nom i esperem que funcionin. Esperem que vagi tant bé que també desitgem una baixada de preu de les pintes! Els astres, que no l’estrella, prediuen pintes per sota dels 4€ com a tendència. O desig.

[quote align=»left»]Els astres, que no l’estrella, prediuen pintes per sota dels 4€ com a tendència

Salut

Saníssima. Utilitzes productes de proximitat quan pots perquè no sempre et deixen i no et deixes llençar impureses amb noms que aglutinen xifres i lletres o cereals per la paella. En molts casos ets fins i tot ecològica i la modernitat et surt pel cap. Però evita la cantonada que t’he dit abans.

Per acabar, i més seriosament

El que has de fer aquest 2015 és arrelar sense quedar en una moda passatgera i potencialment esnob. El perill hi és i hem de lluitar contra postures i banalitats que fan mal al futur de la cervesa. Salut artesanal per tothom.