ÀRIES

L’amor trucarà a la teva porta. Cupido anirà disfressat de comercial que vol que canviïs de companyia elèctrica. Llença’t als seus braços. Viureu una història d’amor apassionada i formareu una família encantadora. I a més, t’ajudarà a saber a quin coi d’hora és més barato posar la rentadora.

TAURE

No et reprimeixis. Treu tota la ràbia i l’agressivitat que portes dins. A tots aquells que quan els preguntis per les seves vacances et responguin “Ui, si gairebé ni me’n recordo!” els pots trencar la cara. La culpa és seva per no pensar una frase més original.

BESSONS

Accepta que molts cops ets incoherent i fins i tot contradictori. Sigues flexible amb tu mateix i no et torturis, perquè saps que acabaràs trencant la promesa que vas fer l’any passat: “No torno a anar mai més a les Festes de la Mercè!”.

CRANC

Aprofita que estàs ple d’energia i has tornat amb les piles carregades. Apunta’t a anglès! I sobretot, no et desanimis quan vegis que no recordes ni un sol dels verbs irregulars. Sempre estarà el “put put put” per animar-te.

LLEÓ

Estàs més sociable que mai amb els companys de feina. La gent et troba més divertit i desimbolt. I tu a ells també els trobes més simpàtics i interessants. No són els altres astres. Es diu alcoholisme. Ha arribat el moment de baixar el número de canyetes que et prens durant el dia. L’oficina no és com el txiringu de la platja.

VERGE

A partir del 23 et trobaràs més trist, amb menys energia. No és pas perquè siguis un signe de terra. Ni tampoc perquè fa poc va ser el teu aniversari i ets un any més vell. Simplement, és que ha arribat la tardor, objectivament la pitjor estació de l’any. Si et serveix de consol, tots estem igual.

BALANÇA

Portes molt de temps donant-hi voltes i encara no saps si sí o si no. No t’acaba de convèncer cap de les opcions. Tira pel dret: rapa’t al zero. Et pensaves que parlàvem del 27S? Volies decidir el futur de tot un país mirant l’horòscop? Per favor, siguem una mica seriosos. Tothom sap que els signes només t’ajudaran a decidir a les eleccions europees.

ESCORPÍ

Acabes de descobrir que diuen que els del teu signe són uns amants apassionats. No et pressionis. A la propera persona que coneguis li dius que ets Peixos. Així no el decebràs al llit per què no esperarà res bo de tu.

SAGITARI

Després de molt de temps, et sents alleugerida. T’has tret un pes de sobre. Per fi estàs a punt de vendre la bici estàtica que mai feies servir! Si no vols tenir remordiments, no miris directament als ulls del teu comprador. Ell tampoc la farà servir mai.

CAPRICORN

Estàs alegre per què ets d’aquelles persones que vas agafar les vacances al setembre. No pares de repetir que és genial perquè no et trobes gent a cap lloc. Només et recordem una cosa: a nosaltres ens queda un mes menys per tornar a pillar les vacances.

AQUARI

No intentis esquivar el dolor que sents. Accepta la teva culpabilitat. Tu vas ser el causant de la seva mort. Acomiada’t d’elles i l’any que ve recorda que abans de marxar de viatge has de regar les plantes.

PEIXOS

No facis cas a la gent que t’envolta. Creu en tu mateix. Tots aquells que et diuen que ja no és temps d’anar a la feina amb xancles i bermudes s’equivoquen. El que potser sí que ja és hora que et treguis és la pulsera del Primavera Sound.

GUIRI-SCOPE

These days Catalan people are more strange than usually. They only talk about nation, country or independence. Even for the locals it is very difficult to understand what they really want. So if someone tries to explain the situation, run fast as you can and never look back!