Fa dues setmanes que, a la feina, algú va portar una caixa de galetes. És una d’aquestes de llauna, de les daneses. Però a qui se li acut portar galetes DE MANTEGA? En plena operació biquini no hi ha lloc per CAP llicència! Les tens allà, mirant-te mentre a l’estómac trona i, amb tot, una se sent famèlica.

D’aquí ve que vulgui presentar-vos una petita discogràfica independent de la comarca d’Osona: Famèlic. Un segell d’amics on hi trobem L’Hereu Escampa, Univers, Ohios, Regalim, Germà Aire o Da Souza. I aquests dos últims els podrem veure en directe aquest estiu a Barcelona.

Germà Aire és un laboratori on les fórmules experimentals es conjuguen amb esquemes clàssics i textures molt properes al pop. La seva música canvia de color de manera espontània, en la que diferents percussions i sonoritats convergeixen en un tot. Germà Aire participarà el 16 de juliol a Els vespres de la UB, un cicle de concerts gratuïts, a la fresca, en un oasi verd al centre de la ciutat. Un espai perfecte per gaudir de música a l’estiu.

De la mateixa escuderia tenim als també jovenets Da Souza, quatre mallorquins establers a Barcelona. Da Souza són el punk mediterrani, un pessic elèctric que a correcuita esquiva estils i totes les etiquetes que li vulguis posar. Són ells mateixos i criden i enamoren. Els Da Souza tocaran el 23 de juliol al Bar Heliogàbal de Gràcia, acompanyats per Regalim. Encara que no sigui de Famèlic (que bé podria ser-ho) un altre concert que no us podeu perdre és el de la Joana Serrat al Centre Cívic Sagrada Família el 14 de juliol. Diuen que és la Cat Power catalana, així que ja podeu imaginar-vos que la cosa va de folk intimista.

Per la meva banda, crec que demà atacaré les galetes i ja ho cremarem ballant. Que l’estiu està per viure’l i la vida per gaudir-la!