ÀRIES
L’any 2017 serà el del gall de l’any xinès. Segons això, durant aquest any, l’èxit només es podrà aconseguir a base de molt treball i paciència. Per què ho diem als àries? Perquè no sabem quina equivalència té amb els horòscops del zodíac i una cabra és l’animal que més es pot assemblar a un gall de totes les bèsties del zodíac. En tot cas més que un lleó o un escorpí.

TAURE
Demana ja taula en un restaurant d’aquests de cuiners famosos. Amb una mica de sort te la donaran a finals del 2017. I quan sopis, segur que tindràs una cosa a celebrar: brindar per un dels millors anys de la teva vida. O celebrar que el desastrós 2017 ja s’acaba.

BESSONS
Prepara’t perquè si el 2016 ha estat lluminós, el 2017 serà encara més espectacular. Aconseguir tot el que et proposaves ha fet que encara et sentis més segur de tu mateix. Tindràs la sensació de que el món sencer és a les teves mans. Tot això si et dius Donald, es clar. Si no és així, saber que comparteixes signe de l’horòscop amb el Trump no farà que siguis més apreciat. Intenta dissimular.

CRANC
El teu signe simbolitza les masses. Com t’has quedat? Això què voldrà dir? Ni idea, però aquí no ens arruguem davant la dificultat: anem a elucubrar. Simbolitza les masses de cabells que perdràs? Les masses de gent que et trobaràs quan hagis de renovar el DNI? Tu dirigiràs la massa enfurismada per protestar contra una nova superilla? Tria el que més et convingui.

LLEÓ
Fart de dir que sí a tot, tothom s’aprofita de tu. A partir d’ara has de dir que no sempre. Seguiràs el nostre consell? Si has dit que sé, ja anem malament. Si has dit que no, s’estarà produint una paradoxa. És per tant tot això una pèrdua de temps? Aquesta pregunta no té trampa. La resposta és rotundament sí.

VERGE
El començament d’any és una època immillorable per desfer-te de tot allò que no necessites; de tot allò espiritual, però també de les coses materials prescindibles. Ara bé, si creus que posant-ho a Wallapop guanyaràs uns quants calerons, oblida’t d’aquesta idea. Tot els diners que treguis de les teves vendes, els hauràs d’invertir en un psicòleg que intenti fer-te tornar a confiar en el futur de la humanitat.

BALANÇA
Serà un any ple de salut. Només l’has de cuidar una mica. I, sobretot, res de flams de vainilla. No perquè siguin poc saludables, sinó perquè són dolents i per culpa de gent com tu a molts bars de menú tenen aquest producte horrible, en comptes dels realment bons: els flams d’ou de la casa de tota la vida.

ESCORPÍ
Et començaràs a plantejar molt seriosament tenir descendència. Potser estàs preparat. Igual ha arribat el moment i aquest és l’any idoni. Només una cosa: si al final ho tires endavant, avisa. La resta de la humanitat encara no estem preparats per conviure amb un descendent teu.

SAGITARI
Pel vostre signe, les millors parelles són els lleó. Si algú s’assembla a Fernando Alonso, José Luis Rodríguez Zapatero, Massiel, Isabel Pantoja o Ana Botella teniu molts números perquè s’iniciï una relació molt satisfactòria. Envieu-nos fotos que això s’ha de veure.

CAPRICORN
Per fi solucionaràs els teus problemes d’esquena. T’adonaràs que només havies de canviar de matalàs. Abans d’entrar a una tenda a comprar-lo, beu força alcohol. Això et relaxarà una mica, perquè prepara’t a respondre les mateixes preguntes que et feia la teva mare quan arribaves borratxo a les 8 del matí. A més, quan et facin estirar just davant l’aparador et farà menys vergonyeta.

AQUARI
Aprofita aquest any per augmentar els teus coneixements. Comença a mirar tots els màsters que puguis. Després de molt regirar escull aquell que creus que s’ajusta al teu perfil i té més possibilitats. Just després de donar la morterada de calers que et demanen, t’adonaràs que al centre cívic del costat de casa teva fan el mateix curs cada dimarts de 19h a 21h per 70 euros. Però ells no et regalen cap carpeta.

PEIXOS
Per tenir èxit en la teva vida sentimental has de saber exactament què desitges. Et proposem un mètode amb el que et garantim que el 2017 trobaràs parella: fes un perfil del que seria la teva parella ideal amb 12 punts irrenunciables. Al gener, el candidat per ser acceptat ha de complir els 12 punts. Si no, descarta’l. Però cada mes que passi, resta al llistat un dels punts exigits. El febrer, el candidat ha de tenir 11 punts irrenunciables. El març, 10 punts. I així successivament. Cap al novembre tindràs parella si o si.

ENGLISH
Maybe you arrived thinking you know a lot of spanish words. But when now you start to talk and realize that no body understand you. Only a few portuguese people understand something. Where is the problem? You memorized all the dialogues of Pablo Escobar from “Narcos” because you assumed that he speaks spanish. Don’t worry, all catalan people learn english watching Manuel from “Fawlty Towers”.