ÀRIES

Bon moment per enfortir els teus llaços familiars. Compra-li una mona al teu fillol. Però aquest cop estira’t més. No compris el típic ou de xocolata o la pilota de futbol. Si el vols fer realment feliç, compra-li el castell de la princesa de Frozen. No importa el preu, quan estem parlant de la felicitat d’un familiar. El meu fillol acaba d’obrir una pastisseria i el faré molt feliç quan us gasteu 60 euros per barba.

TAURE

Dies complicats per la teva salut. No és degut a que siguis un signe de terra i que el teu planeta sigui Venus. Té més a veure amb que tens al•lèrgia al pol•len i la primavera t’atacarà. El què si t’ajudarà, és que siguis un signe de caràcter pacient. Però si no vols acabar la paciència dels que t’envolten, fes el favor de posar la mà davant la boca quan esternudis.

BESSONS

Has de prendre una decisió molt important però dubtes. Constantment canvies d’opinió i això t’avala. I si anem a la muntanya per Setmana Santa, encara hi haurà neu? Però també podríem anar a la platja. Amb aquest temps tan boig, potser farà solet. No et preocupis i relaxa’t, perquè són pensaments que no porten enlloc. Vagis on vagis, plourà. Per Setmana Santa sempre plou. Aquesta informació és científica. No com la resta del què llegeixis aquí.

CRANC

Et costa tenir èxit a la feina. Veus que la gent no es pren seriosament les teves propostes. Penses que és culpa seva però és la teva pròpia energia. Projectes inseguretat i por. Has de ser algú visible, transparent. Treballa aquesta faceta de tu. Què volen dir totes aquestes bestieses? No tinc ni idea. M’ho he copiat de l’horòscop de l’ABC. Pregunta-li a ell.

LLEÓ

Tindràs una sensació molt forta i molt intensa de déjà vu. Però no d’uns segons. Aquesta sensació durarà minuts i fins i tot hores. Et semblarà que tot allò ja ho has viscut abans. Tranquil, no estàs vivint una experiència extra sensorial. Simplement és que per Setmana Santa cada any posen Ben-Hur a la tele i a tu t’enganxa de ressaca al sofà de casa. Beu suc de tomàquet.

VERGE
No és temps per fer-se preguntes ni per reflexionar. No donis més voltes a allò que t’acaba de dir la teva parella. Creu en cada una de les seves paraules: “No ets tu, sóc jo. Necessito espai”. Encara que se’t faci impossible, no vagis més enllà. Tant hi fa que quan tu hagis dit aquestes tres frases les hagis dit perquè estaves enrotllat amb una altra persona i no tenies el valor per dir-li. Obliga’t a pensar que la teva parella no és com tu.

BALANÇA

Si esteu pensant en tenir una criatura, només dir-vos que si us hi poseu ara us podria sortir un fill capricorn. Potser val la pena doncs que espereu uns dies. O millor setmanes. Mesos per assegurar la cosa. Per què un fill aquari, peixos o àries tampoc són un regal.

ESCORPÍ

El teu color és el vermell intens o granat. No et creus que la traducció del castellà de “granate” sigui granat? Et penses que hem comès una falta d’ortografia? Perfecte doncs. Aquí tens una prova més de que ets un escorpí de manual i desconfies de tothom. No t’estranyi doncs que la gent arrufi el nas quan et pregunten de quin signe ets.

SAGITARI

Després d’uns mesos molt intensos t’adones que durant aquest període, que ha estat força dur, has après molt de la vida. Ara es tracta d’aplicar tot el què has après i posar en pràctica tota aquesta saviesa. Què és el primer que has après? Que si no apuntes aquestes lliçons que t’han proporcionat aquestes experiències viscudes al cap d’uns dies ja les has oblidat. Conclusió: apunta que has d’apuntar-ho perquè si no això també se t’oblidarà.

CAPRICORN

Fa temps que no trobes ningú especial. Una persona amb la que t’entenguis, amb la que puguis compartir moments i sentis que t’entenen. Saps què podries fer? Durant aquest mes, que és ideal per fer noves descobertes, proposa’t conèixer un persona de cada signe. Apunta en un paper les característiques de cada un. Destria amb quins signes t’has entès millor i busca parella entre aquestes persones. Ja veuràs com aquest sistema funciona. Un cop acabis amb aquest experiment, envia’ns aquest paper amb les definicions de les personalitats dels signes, perquè a vegades nosaltres ens fotem un liu i no sabem quin és quin.

AQUARI

Detecta si tens alguna persona nociva per tu a prop teu i allunya’t d’ella. Un cop ho hagis fet, pregunta’t si aquesta persona també era aquari. Pot ser que tu també fossis nociva per l’altra? Probablement. Estem dient que tots els aquaris sou nocius? No es pot generalitzar. Però perquè et facis una idea, vindríeu a ser els pèl-rojos de l’horòscop.

PEIXOS

S’acosta un període de problemes de salut. Sobretot a les cervicals. Més concretament a la zona del coll. Ara que arribarà la primavera, el bon temps i els guiris amb samarretes de tirants no pararàs de girar el coll cap un costat i a un altre per no perdre detall. El coll se t’acabarà carregant. I si tens parella, també se t’acabarà escalfant de les cleques que et fotrà cada cop que t’enganxi.

GUIRI-SCOPE

These days you start to see tourists around the city. You’re scared of what you think the Catalans just confuse you by one of them. Don’t worry. For the catalan people you’re almost local. What’s the diference between you and a guiri? Maybe it’s that you can understand catalan? Or that you know all the metro station of the línia verda? No. You are not a guiri because you are not wearing sandals with socks.