Lleó

És el moment de fer allò que has desitjat tota la vida i mai t’has atrevit. Si “allò” vol dir un tattoo evita riscos. No et tatuïs cap nom que no sigui el teu o el de ta mare. Tots els que diuen que són els tatuadors del Messi són uns mentiders. I sobretot, no utilitzis lletres o idiomes que no domines. Hi ha molt de tatuador bromista.

Verge

És un mes complicat amb la parella. No entén que dormint fent la cullera passes molta calor i et despertes de matinada xop de suor. Abans de prendre una decisió precipitada, estudia els pros i els contres. A l’hivern, sol al llit fa molt de fred.

Aquari

Aquest mes has d’anar amb molt de compte amb la salut. Si no vols agafar un constipat, queda’t el comandament de l’aire condicionat de la feina. La temperatura que tu decideixis és la correcta. Per molt que els altres protestin, no cedeixis. Tots volen que et posis malalt perquè van a comissió amb les farmacèutiques.

Cranc

Compleixes anys i estàs millor que mai. No et pensis que ho diem nosaltres per fer-te la pilota. Ho diu la posició de Plutó. I més val fer-li cas. Els planetes tenen molt mala llet si se’ls contradiu.

Balança

No saps si triar mar o muntanya. Si biquini o banyador. Si sleeps o boxer. Si sangria o tinto de verano. Si gaspatxo o salmorejo. Si meló o síndria. Si samarreta de tirants o camisa eivissenca. Escull el que vulguis perquè al final sempre pensaràs que t’has equivocat.

Sagitari

No és un bon moment per plantejar-te què has de fer amb la teva vida. Més que res perquè la majoria dels dies estàs mig borratxo anant de terrasseta a terrasseta. Intenta mantenir la dignitat i no et posis a ballar quan soni la cançó de l’Enrique Iglesias.

Peixos

Obre el teu cor. El món està ple de gent meravellosa que està desitjant compartir amb tu els millors anys de la vostra vida. Llença’t a viure l’aventura de la vida! Si per un moment t’has cregut totes aquestes bestieses, és el moment que deixis de comprar-te llibres del Jorge Bucay.

Escorpí

És el moment que acceptis que tots els règims i els mesos al gimnàs no han servit de res. Alegra’t! Pensa que l’hivern que ve tots els diners que t’estalviaràs quan t’esborris del gimnàs te’ls podràs gastar menjant tot el que et vingui de gust en restaurants que et recomanem a la revista.

Àries

Dormiràs malament per culpa de la calor. A qui se li acut ser de signe de foc amb la calda que fa? Et recomanem que t’ajuntis amb un signe d’aigua per refrescar-te una mica. Fins que no s’inventin els signes d’aire condicionat et tocarà suar la cansalada durant tot l’estiu.

Taure

Si vols continuar gaudint de bona salut, no demanis ensaladilla russa a la guingueta de la platja. I si no saps què vol dir guingueta estàs igual que nosaltres fa cinc minuts. Et podríem estalviar la recerca i explicar-ho. Però aquesta no és la secció adequada: cultura i horòscop sóc dos conceptes antagònics.

Bessons

Comptes els dies perquè estàs desitjant que la parella i els nens marxin a l’apartament dels sogres per quedar-te de Rodríguez i fer totes les activitats que et proposem a la revista. El primer dia que et quedis sol, comptaràs els dies perquè ja estaràs desitjant que tornin.

Guiri-scope

This month, you will learn a new funny in catalan: Xafogor. In the begining you don’t understand precisely the meaning of this word. After sweat like a pig all day long and change your t-shirt every hour, you realize that this word it’s not funny: it’s a fucking nightmare!!