Per Nadal tothom té la mania de repassar les coses que s’han fet i les que no, i després fem propòsits que mai es compliran. Cada any passa el mateix. Si us plau, no perdeu el temps i aprofiteu les últimes hores de 2011 per fer el que us doni la gana. Pels qui fareu com jo, anar al teatre, recomanaré els darrers espectacles d’aquest any. Una de les revelacions és Play Mamet, interpretat per la Cia. Periféricos Peregrinos i Plataforma l’Específica, que es farà per últim cop el dia 19 de desembre a les 21.30h a la sala Freedonia. El públic és l’encarregat de decidir quina obra del dramaturg americà David Mamet es representarà i a part interactua amb els actors, és a dir, si aneu heu d’estar disposats a tot!

 

I continuem amb els espectacles d’improvisacions perquè, a part d’estar de moda, són l’excusa perfecta per treure a la llum el vostre costat més creatiu. La Cia. Impro Toons ha preparat un espectacle especial per Nadal, amb pessebre vivent i copa de cava inclosa, tot un luxe. L’argument com sempre es crearà segons les indicacions del públic, això sí, temàtica nadalenca total. The Impro & Toons Show es podrà veure els dies 24, 25 i 26 de desembre al Teatre Llantiol.

 

I per acabar l’any no us podeu perdre el 16è Circ d’Hivern Maravillas que aquest any es celebrarà al Mercat de les Flors. Del 17 de desembre al 8 de gener prepareu-vos per gaudir d’un espectacle que trenca les barreres artístiques de l’increïble món del circ, sens dubte un espectacle màgic per donar la benvinguda al nou any…
I si els editors m’ho permeten, vull acabar dient Merry Christmas and a Happy New Year per tothom!!